La intervenció estrangera i el seu paper en la crisi de Catalunya

La situació política a Catalunya és una de les més serioses que ha tingut la comunitat en molt de temps, i és que pro aquesta crisi s’ha tingut serioses conseqüències, com ho és la destitució del president del govern català, així com l’aplicació de l’article 155 .

A Catalunya la crisi política que es viu avui dia és més seriosa del que es pensa, i és que la mateixa ha afectat molts sectors de la població, i també ha interferit en la vida de la mateixa, per això els catalans es senten insegurs, pitjor gràcies a Déu hi ha els serrallers per ajudar-los.

Els serrallers a Catalunya tenen el deure i la missió de fer que els habitants d’aquesta comunitat es sentin protegits, ja que encara que es sentin una mica preocupats per la situació política que estan travessant, almenys sentin tranquil·litat amb la seguretat dels seus béns.

Precisament la inestabilitat que es viu amb la situació política de Catalunya preocupa molt als mitjans internacionals, de manera que molts països han tingut una posició al respecte, i la majoria dels més importants, han donat el seu suport a Espanya i no a Catalunya.

S’espera que els catalans puguin prendre les seves decisions polítiques per si mateix i no es deixin influenciar per pressions internacionals, i és que hi ha països que tenen molt poder a la regió i que poden fer que la política prengui el rumb que a ells el beneficia.

Rebre el suport internacional és d’importància per als catalans

 

En l’actualitat els catalans senten que el món els ha donat l’esquena en el seu conflicte per la independència, de manera que es fa necessari poder comptar amb un suport, i és que amb l’ajuda internacional es pot aconseguir molt.

Potser la independència de Catalunya no prenc un altre rumb perquè no va comptar amb l’ajuda internacional, i és que cal estar clar que sense ella no es pot arribar molt lluny, ia més de que la comunitat internacional pressiono de manera molt intel·ligent per fer oblidar aquesta idea.

La pressió internacional cap a Catalunya va venir per l’economia, i és que si hi ha alguna cosa que no es pot acceptar és que l’economia entri en crisi, i això és precisament el que es va intentar fer amb l’economia de Catalunya perquè així es desistís de la idea de separació.

Fins ara han estat moltes les empreses de capital internacional que s’han anat de Catalunya, això sense cap justificació, més que la inestabilitat política que viu en l’actualitat la comunitat i el risc que això suposadament representa per a elles.

El més important amb relació a aquesta situació no és que la comunitat internacional doni suport o no a Catalunya, sinó que aquesta comunitat va ser víctima d’el poderosa que és aquesta, de manera que si en algun moment aquesta comunitat pretén tornar a ser independent, ha de comptar amb el seu suport.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *